Filter

Gebruik

Levensduur

Bevestigingspunten / Ringen

Treksterkte per 5cm (circa)

Kleur

Kwaliteit

Reviews

Bouwhekzeilen 

Toont 1 - 4 van de 4 items
Toont 1 - 4 van de 4 items
Bouwhekzeilen

Bouwhekzeil online kopen.

Wilt u een lopend bouwwerk afsluiten van de buitenwereld? Wilt u niet dat mensen ongevraagd op uw bouwterrein kunnen komen? Of wilt u lopende bouwwerkzaamheden aan het zicht onttrekken? Dan bent u op zoek naar bouwhekzeil, en daarvoor bent u bij afdekzeil-kopen.nl aan het juiste adres! Een bouwhekzeil plaatst u snel en eenvoudig op uw hekwerken en is zeer geschikt voor korte bouwprojecten.

 

Bouwhekzeilen voor Heras en Bekaert bouwhekken.

Onze bouwhekzeilen zijn 1,76 meter bij 3,41 meter en zijn zodoende geschikt voor (Heras, Bekaert en andere merken) bouwhekken van 2 meter bij 3,5 meter. De zeilen zijn verkrijgbaar in een normale uitvoering en in een vlam vertragende uitvoering, in de kleuren blauw, wit, groen en zwart. Alle bouwhekzeilen van afdekzeil-kopen.nl zijn vervaardigd uit hoogwaardig PE-160 doek en zijn geheel omgezoomd rondom, met een stevig touw in de rand. Om de halve meter zitten stevige zeilringen van 12 mm doorsnede (binnenmaat). Kortom: uw ideale bouwhekzeil koopt u online bij afdekzeil-kopen.nl!

Eenmalig gebruik?

Zoekt u bouwdekzeilen voor 1-malig of kortstondig gebruik? Dan hebben we ook de Economic versie (PE-110). Deze  bouwhekzeilen zijn een tikkeltje dunner van kwaliteit maar voor een kortstondig of eenmalig gebruik van het bouwhekzeil voldoen ze zeker aan hun functie. En ze zijn een stukje goedkoper. Dus voor goedkope bouwhekzeilen voor evenementen of bouwwerkzaamheden bent u ook bij afdekzeil-kopen.nl aan het juiste adres.