Filter

Gebruik

Levensduur

Bevestigingspunten / Ringen

Treksterkte per 5cm (circa)

Kleur

Kwaliteit

Reviews

Dekzeil Rond 

Toont 1 - 3 van de 3 items
Toont 1 - 3 van de 3 items
Dekzeil Rond

Dit ronde Dekzeil is zeer sterk en is daardoor geschikt voor verschillende doeleinden, bijvoorbeeld als grondzeil of om uw tuinmeubilair of zwembad af te dekken.

 

Rond Dekzeil voor verschillende doeleinden.

Op zoek naar grondzeil, waterdicht Dekzeil voor uw tuinmeubilair of een stevig zeil voor het afdekken van uw zwembad? Dit ronde Dekzeil van het materiaal PE is geschikt voor verschillende doeleinden en is dan ook zeker ideaal voor uw situatie. En handig: PE rond Dekzeil is bij Dekzeil-kopen.nl altijd tegen een scherpe prijs verkrijgbaar.

 

Dekzeil rond online kopen.

Rond Dekzeil van het materiaal PE is te gebruiken voor een periode van maximaal twee jaar en is dus niet geschikt als lange termijn-aankoop. Is het weer erg extreem, bijvoorbeeld door veel regenval, dan wordt zelfs aangeraden om dit Dekzeil slechts twaalf maanden te gebruiken. Is dit prima voor uw situatie, dan is PE Dekzeil rond van Dekzeil-kopen.nl een interessante mogelijkheid! Het ronde Dekzeil is bij ons verkrijgbaar in verschillende doorsnedes en in de kleur donkergroen, zodat hij nauwelijks opvalt op de camping of in uw tuin. En welke afmeting u ook kiest, om de meter zitten stevige zeilringen en in alle afmetingen is het zeil verzoomd.