Filter

Gebruik

Levensduur

Bevestigingspunten / Ringen

Treksterkte per 5cm (circa)

Kleur

Kwaliteit

Reviews

Afdekzeil 

Afdekzeil

Afdekzeil online kopen

Heeft u afdekzeil nodig? Dan is het belangrijk dat u over twee dingen goed nadenkt. Wilt u het zeil voor een korte periode gebruiken of moet het afdekzeil jaren meegaan? En waar gaat u het zeil voor gebruiken? Aan de hand van uw antwoorden bepaalt u van welk materiaal uw afdekzeil gemaakt moet zijn.

 

PVC afdekzeil voor langdurig gebruik

Zo is PVC afdekzeil geschikt voor verschillende doeleinden én zeer goed wanneer u het zeil langdurig wilt gebruiken. Denk bijvoorbeeld aan het afdekken van machines, als vrachtwagenzeil of voor het afdekken van uw boot of aanhanger. In al deze gevallen is PVC afdekzeil een goede keuze. Afdekzeil van PVC is namelijk UV-bestendig, waterdicht en van een absolute topkwaliteit. Dekzeil van PVC is daarnaast zeer sterk, zodat dit zeil - in wat voor situatie dan ook - voor de best mogelijke bescherming zorgt.

 

PE afdekzeil voor kortstondig gebruik

Daarnaast kennen we afdekzeil van het materiaal PE: stevig, geschikt voor verschillende doeleinden en ideaal als u het zeil voor slechts een korte periode wilt gebruiken. Wilt u bijvoorbeeld tijdens de verbouwing van uw huis de bouwmaterialen beschermen tegen regen en kou? Heeft u in de winter altijd een stapel brandhout naast uw huis staan, die natuurlijk niet nat mag worden? Of bent u op zoek naar stevig grondzeil voor een weekendje weg met uw tent? Afdekzeil PE is allround inzetbaar en ideaal voor kortstondig gebruik. Afdekzeil van PE is te gebruiken voor een periode van maximaal twee jaar en is dus niet geschikt als lange termijn-aankoop.

 

Afdekzeil voor de best mogelijke prijs

Heeft u uw keuze al gemaakt? Wordt het PVC of PE? Waar uw voorkeur ook naar uitgaat, u bestelt uw PVC of PE afdekzeil vandaag nog tegen de best mogelijke prijs op afdekzeil-kopen.nl. Beide soorten afdekzeil zijn bij ons verkrijgbaar in verschillende afmetingen, grammages en kleuren. Voor het bevestigingen van de afdekzeilen, voeren we tevens een assortiment bevestigingsmaterialen. Verzeker uzelf ervan dat u de juiste bevestigingsmaterialen aanschaft bij de aankoop van uw afdekzeil.

Heeft u uw gewenste formaat of type afdekzeil niet kunnen vinden? Neem gerust contact op met afdekzeil-kopen.nl zodat we wellicht toch kunnen leveren wat u zoekt.