Filter

Gebruik

Levensduur

Bevestigingspunten / Ringen

Treksterkte per 5cm (circa)

Kleur

Kwaliteit

Reviews

Dekzeil 

Dekzeil

Dekzeil

Dekzeill(en) kunt u d online bestellen.

Dus heeft u een Dekzeil nodig? Zoek het het dan eens op via internet. Er zijn voldoende webshops die een dekzeil aanbieden. Echter zijn er niet veel specialisten. De meeste webshops doen het er gewoon even bij. Bij Afdekzeil-Kopen.nl is dit echt de hoofdbezigheid. In Duitsland hebben we bijvoorbeeld ook Abdeckplane-Kaufen.de.

Kwaliteiten Afdekzeil;

PE-110; Bouwzeil;

Er zijn verschillende soorten en kwaliteiten dekzeil, denk hier bijvoorbeeld aan het standaard bouwzeil wat iedereen wel kent vanuit de bouwmarkt. Dit dekzeil is gemiddeld 80-100 gr./m2. Wij bieden dit soort dekzeilen ook aan onder de naam PE-110. Deze dekzeilen zijn ideaal voor korte projecten of kortstondig gebruik, ze zijn wel verkrijgbaar bij ons in 4 verschillende kleuren; Oranje, Blauw, Groen en Wit.

PE-160 Afdekzeil;

Dit is een dekzeil wat over het algemeen al 1-1,5 x langer mee gaat dan een standaard PE-110 bouwzeilen. Ze zijn ongeveer 50% zwaarder en sterker. De kwaliteit van het PE bandejesweefsel is stukken steviger. Ook zijn de zeilringen die rondom elke 100 cm. geplaatst zitten ook van betere kwaliteit. Kortom is dit een dekzeil voor een wat langer gebruik.

PE-260 Dekzeilen;

Dit zijn de zwaarste PE Dekzeilen die we hebben, ze wegen namelijk maarliefst 260 gr./m2. Dus als voorbeeld; stel u heeft een dekzeil in de kwaliteit PE-260 van 8x10 mtr. Dan weegt het gehele zeil zo’n 20-21 kg. Deze kwaliteit afdekzeilen heeft ook een ander voordeel, ze zijn namelijk UV gestabiliseerd, dat houdt in dat ze een aantal jaren langer tegen de UV straling van de zon kunnen dan een standaard dekzeil van bijv. PE-110 of PE-160 (deze zijn namelijk niet UV gestabiliseerd)

In deze kwaliteit dekzeil zitten ook grotere en betere zeilringen, en dan niet om de 100 cm. Rondom, maar zelfs elke 50 cm!

PVC-650 Dekzeil voor langdurig gebruik

Zo is ons PVC Dekzeil van maarliefst 600-650 gr./m2 geschikt voor verschillende doeleinden én zeer goed wanneer u het zeil langdurig wilt gebruiken. Denk bijvoorbeeld aan het afdekken van machines, als vrachtwagenzeil of voor het afdekken van uw boot of aanhanger. In al deze gevallen is PVC Dekzeil een goede keuze. Dekzeil van PVC is namelijk UV-bestendig, waterdicht en van een absolute topkwaliteit. Dekzeil van PVC is daarnaast zeer sterk, zodat dit zeil - in wat voor situatie dan ook - voor de best mogelijke bescherming zorgt. PVC is in de volksmond ook bekend als Vrachtwagenzeil. (Onze PVC-650 dekkleden zijn ook rondom voorzien van stevige zeilringen om de 50 cm!)

 

Overige kwaliteiten dekzeilen;

We hebben uiteraard nog meerdere kwaliteiten dekzeil, echter zijn dit wel de meest standaard soorten. We hebben bijvoorbeeld nog de brandhout afdekzeilen, transparante dekzeilen (PP-235), of de vlamvertragende dekkleden (PP-185 FR)

Vind u het moeilijk om een keuze te maken? Dan hebben wij een stappenplan voor u om het juiste dekzeil te vinden;

  1. Kies hierboven de juiste afmeting.

  2. Gebruik dan aan de linkerkant van deze webshop het filter. Vul de voor u belangrijkste “filters”

  3. tada; De webshop heeft het juiste dekzeil voor u gevonden.

  4. Klik op het aangegeven dekzeil en kies uw aantal, plaats ze in de winkelwagen en u kunt dan nog even kijken bij onze bevestigingsmaterialen of andere afdekzeilen. Verzeker uzelf ervan dat u de juiste bevestigingsmaterialen aanschaft bij de aankoop van uw Dekzeil.

 Veel plezier met het dekzeil van uw aankoop.

Heeft u uw gewenste formaat of type dekzeil niet kunnen vinden? Neem gerust contact op met afdekzeil-kopen.nl zodat we wellicht toch kunnen leveren wat u zoekt.