Filter

Gebruik

Levensduur

Bevestigingspunten / Ringen

Treksterkte per 5cm (circa)

Kleur

Kwaliteit

Reviews

Dekzeil 5x10 

Toont 1 - 1 van 1 item
Toont 1 - 1 van 1 item
Dekzeil 5x10

Dekzeil van 5x10 meter online kopen

Heeft u Dekzeil van 5x10 meter nodig? Dan is het belangrijk dat u over twee dingen goed nadenkt. Wilt u het zeil voor een korte periode gebruiken of moet het Dekzeil jaren meegaan? En waar gaat u het zeil voor gebruiken? Aan de hand van uw antwoorden bepaalt u van welk materiaal uw Dekzeil gemaakt moet zijn. 

 

PVC Dekzeil van 5x10 meter voor langdurig gebruik

Zo is PVC Dekzeil van 5x10 meter geschikt voor verschillende doeleinden én zeer goed wanneer u het zeil langdurig wilt gebruiken. Denk bijvoorbeeld aan het afdekken van machines, als vrachtwagenzeil of voor het afdekken van uw boot of aanhanger. In al deze gevallen is PVC Dekzeil een goede keuze. Dekzeil van PVC is namelijk UV-bestendig, waterdicht en van een absolute topkwaliteit. Dekzeil van PVC is daarnaast zeer sterk, zodat dit zeil - in wat voor situatie dan ook - voor de best mogelijke bescherming zorgt. 

 

PE Dekzeil van 5x10 meter voor kortstondig gebruik

Daarnaast kennen we Dekzeil van 5x10 meter van het materiaal PE: stevig, geschikt voor verschillende doeleinden en ideaal als u het zeil voor slechts een korte periode wilt gebruiken. Wilt u bijvoorbeeld tijdens de verbouwing van uw huis de bouwmaterialen beschermen tegen regen en kou? Heeft u in de winter altijd een stapel brandhout naast uw huis staan, die natuurlijk niet nat mag worden? Of bent u op zoek naar stevig grondzeil voor een weekendje weg met uw tent? Dekzeil PE is allround inzetbaar en ideaal voor kortstondig gebruik. Dekzeil van PE is te gebruiken voor een periode van maximaal twee jaar en is dus niet geschikt als lange termijn-aankoop. 

 

Dekzeil van 5x10 meter voor de best mogelijke prijs

Heeft u uw keuze al gemaakt? Wordt het PVC of PE? Waar uw voorkeur ook naar uitgaat, u bestelt uw PVC of PE Dekzeil vandaag nog tegen de best mogelijke prijs op Dekzeil-kopen.nl. Beide soorten Dekzeil van 5x10 meter zijn bij ons verkrijgbaar in verschillende grammages en kleuren.