Reviews

PVC-600 BAF / Brandhout afdekzeil 1,5 x 20

Dit waterdichte brandhout afdekzeil zorgt ervoor dat uw openhaardhout droog blijft, maar dat er nog altijd luchtcirculatie mogelijk is. Zo droogt het snel. Dit PVC zeil is het grotere/sterkere broertje van het PE-235 BAF afdekzeil voor brandhout. Dit PVC zeil is namelijk speciaal voor uw brandhout ontwikkeld. PVC gaat vele malen langer mee dan PE materiaal en is ook nog eens steviger. 

Levensduur5-10 jaar
FILTER Levensduur5 - 10 Jaar
GebruikIntensief gebruik (of "langdurig")
Bevestigingspunten / RingenElke 50 cm (metalen ringen)
KwaliteitPVC-600 (Vrachtwagenzeil ++++)
Treksterkte per 5cm (circa)180 kg.
Meer afdekzeilen 15x20
In prijs verlaagd!
-10%
PVC-600 BAF / Brandhout afdekzeil 1,5 x 6

€ 170,00

€ 153,00 incl. btw

Op voorraad

Veilig bestellen en betalen

Meer informatie

Heeft u een kachel of open haard? Dan mag dit zeil niet in uw schuur ontbreken. Stapel uw brandhout of openhaardhout netjes op en dek het af met dit BAF brandhout afdekzeil van goede kwaliteit. Het afdekzeil is waterdicht en zeer sterk, waardoor het zeil niet snel sporen van slijtage zal vertonen. Er is nog wel luchtcirculatie mogelijk, waardoor uw hout niet rot en lang vers blijft. Dit zorgt er ook voor dat het zeil een optimale levensduur heeft en geschikt is voor het langdurig beschermen van uw brandhout. BAF brandhout afdekzeil is bij ons verkrijgbaar in verschillende afmetingen en in de kleuren donkergroen en bosgroen, zodat het zeil niet opvalt in de natuur. En welke afmeting u ook kiest, om de vijftig centimeter zitten stevige zeilringen in de omgezoomde rand.

PVC afdekzeil online kopen

Gaat u op zoek naar dekzeil, dan is het belangrijk om over twee dingen goed na te denken. Wilt u het zeil voor een korte periode gebruiken of moet het afdekzeil jaren meegaan? En waar gaat u het zeil voor gebruiken? De unieke kwaliteit van afdekzeil van PVC 600 zorgt ervoor dat het geschikt is voor verschillende doeleinden én voor lang gebruik. Wilt u het afdekzeil gebruiken voor het afdekken van machines, als vrachtwagenzeil of voor het afdekken van uw boot of aanhanger? PVC afdekzeil is altijd een goede keuze.

 PVC dekzeil voor de best mogelijke prijs

PVC afdekzeil is UV-bestendig, waterdicht en van een absolute topkwaliteit. Dekzeil van PVC is daarnaast zeer sterk, zodat dit zeil altijd voor de best mogelijke bescherming zorgt. Op zoek naar perfect afdekzeil? Zoek dan niet verder en bestel uw 600 grams PVC afdekzeil vandaag nog tegen de best mogelijke prijs op afdekzeil-kopen.nl.