Bekeken producten

Reviews

PE-110 / 5x6

Afdekzeil PE 110, ook wel bouwzeil genoemd, is scherp geprijsd, is geschikt voor verschillende doeleinden en is ideaal als u het zeil voor een korte periode (maximaal 1 jaar) wilt gebruiken. Deze zeilen hebben over het algemeen dezelfde kwaliteit als de afdekzeilen bij de bouwmarkt. Zijn voorzien van zeilringen om de 100 cm.

Levensduur0-1 jaar
FILTER Levensduur0 - 1 Jaar, 1 - 2 Jaar, 2 - 3 Jaar, 3 - 5 Jaar, 5 - 10 Jaar
GebruikEenmalig plaatsen ("kort")
Bevestigingspunten / RingenElke 100 cm (metalen ringen)
KwaliteitPE-110 (Bouwmarktkwaliteit +)
Treksterkte per 5cm (circa)40 kg.
Meer afdekzeilen 5x6

€ 24,95

€ 22,46 incl. btw

Op voorraad

Veilig bestellen en betalen

Meer informatie

Afdekzeil PE 110 online kopen

Op zoek naar afdekzeil of bouwzeil? Denk dan altijd eerst na over deze twee vragen: voor hoe lang wilt u het zeil gebruiken en waar gaat u het voor gebruiken? Het ene zeil is namelijk ideaal voor langdurig gebruik (PVC), het ander voor kortstondig gebruik (PE). Wilt u tijdens de verbouwing van uw huis de bouwmaterialen beschermen tegen regen en kou? Wilt u tijdens een verhuizing uw spulletjes op de hanger beschermen? Of wilt u in de winter uw openhaardhout goed afdekken? Afdekzeil van PE, gewicht 110 gr./m2, is geschikt voor verschillende doeleinden en is ideaal als u het zeil voor slechts een korte periode wilt gebruiken. Hier is de prijs ook naar: PE afdekzeil is bij afdekzeil-kopen.nl altijd tegen een scherpe prijs verkrijgbaar. En dat voor een optimale bouwmarkt-kwaliteit!

 

Bouwzeil: afdekken voor een korte termijn

Afdekzeil van PE 110 is te gebruiken voor een periode van maximaal een jaar en is dus niet geschikt als lange termijn-aankoop. Is het weer erg extreem, bijvoorbeeld door veel regenval, dan wordt zelfs aangeraden om PE afdekzeil slechts zes maanden te gebruiken. Bent u op zoek naar een geschikte oplossing voor korte termijn afdekkingen? Bent u op zoek naar bouwzeil? Dan is deze kortere levensduur natuurlijk geen probleem en is PE afdekzeil van afdekzeil-kopen.nl een interessante mogelijkheid! PE afdekzeil 110 is bij ons verkrijgbaar in de kleuren blauw, groen, oranje en wit. En welke afmeting u ook kiest, om de meter zitten stevige aluminium zeilringen zodat u het zeil goed kunt bevestigen.

3 andere producten in dezelfde categorie: