Reviews

PP-185 FR Brandvertragend / 8x10

Een brandwerend en vlamvertragend zeil als dit afdekzeil PP-185 zorgt ervoor dat het zeil niet verder brand en zelfdovend is. Dat kan erg belangrijk zijn bij bijvoorbeeld evenementen, eisen van brandweer of gewoon uw eigen veiligheid. 

Levensduur0-1 jaar
FILTER Levensduur0 - 1 Jaar, 1 - 2 Jaar, 2 - 3 Jaar, 3 - 5 Jaar, 5 - 10 Jaar
GebruikEenmalig plaatsen ("kort")
Bevestigingspunten / Ringenelke 10 cm (Bevestigingsband)
KwaliteitPP-185 FR (Vlamvertragend ++)
Treksterkte per 5cm (circa)60 kg.
Meer afdekzeilen 8x10
In prijs verlaagd!
-10%
PP-185 FR Brandvertragend / 4x6

€ 179,00

€ 161,10 incl. btw

Op voorraad

Veilig bestellen en betalen

Meer informatie

Brandwerend zeil online kopen.

Uw huis tijdens een verbouwing afdekken, uw auto afdekken of simpelweg bij een evenement enkele zeilen nodig? Dan is vlamvertragend afdekzeil een logische keuze. Alleen vlamvertragend zeil zorgt er namelijk voor dat de vlammen zich niet letterlijk als een lopend vuurtje over uw spullen verspreiden wanneer er in of rondom uw woning brand uitbreekt. Een brandvertragend zeil als dit afdekzeil PP 185 zorgt er dus voor dat het zeil niet verder brand en zelfdovend is. Dat kan belangrijk zijn, want alle extra tijd die u bij een brand heeft is meegenomen.

 

Vlamvertragend zeil met een optimale levensduur.

Brandwerend en vlamvertragend zeil PP 185 is waterdicht en sterk, waardoor het allround inzetbaar is waar maar een vlamvertragend zeil nodig is. En het beste en scherpst geprijsde brandvertragend afdekzeil koopt u uiteraard bij afdekzeil-kopen.nl! Brandwerend afdekzeil is bij ons verkrijgbaar in verschillende afmetingen. En welke afmeting u ook kiest, om de tien centimeter zitten voorgestanste bevestigingsgaten en ieder zeil is voorzien van een stevige montageband.

 

Normeringen en Brandklasse.

Dit vlamvertragende afdekzeil is veilig conform EN13501-1 Klasse B en LPS1215. Dit kunnen eisen van bijvoorbeeld brandweer zijn bij evenement of partijen. Gebruik binnen in cafe’s en andere openbare gelegenheden. Let hier dus goed op.

4 andere producten in dezelfde categorie: