Bekeken producten

Reviews

PE-160 / 8x12

Afdekzeil PE 160 is zeer stevig, scherp geprijsd, geschikt voor verschillende doeleinden en is ideaal als u het zeil voor een korte periode (maximaal twee jaar) wilt gebruiken. 

Dit afdekzeil is voorzien van zeilringen elke 100 cm. rondom. (in een verstevigde zoom) Het afdekzeil PE-160 is een zeil dat ongeveer 50% zwaarder/sterker is dan de standaard bouwmarkt zeilen. Dus zeker een goede keus!

Levensduur1-2 jaar
FILTER Levensduur1 - 2 Jaar, 2 - 3 Jaar, 3 - 5 Jaar, 5 - 10 Jaar
GebruikVaker verplaatsen (of "middellang")
Bevestigingspunten / RingenElke 100 cm (metalen ringen)
KwaliteitPE-160 (Allround ++)
Treksterkte per 5cm (circa)65 kg.
Meer afdekzeilen 8x12

€ 94,95

€ 85,45 incl. btw

Op voorraad

Veilig bestellen en betalen

Meer informatie

Afdekzeil PE 160 online kopen

Op zoek naar afdekzeil? Bedenk dan dat het ene zeil het andere niet is. Afdekzeil PE is in verschillende soorten verkrijgbaar. Afdekzeil PE is zeer stevig, geschikt voor verschillende doeleinden en ideaal als u het zeil voor slechts een korte periode wilt gebruiken. Dit afdekzeil is ongeveer tweemaal zo sterk als standaard bouwmarktzeil van bijvoorbeeld GAMMA of Praxis. Wilt u tijdens de verbouwing van uw huis de bouwmaterialen beschermen tegen regen en kou? Bent u op zoek naar stevig grondzeil? Of wilt u uw auto of motor goed afdekken tegen verschillende weersomstandigheden? Afdekzeil PE 160 is allround inzetbaar en is bij afdekzeil-kopen.nl altijd tegen een scherpe prijs verkrijgbaar.

 

PE afdekzeil: afdekken voor een korte termijn

Afdekzeil van PE is te gebruiken voor een periode van maximaal twee jaar en is dus niet geschikt als lange termijn-aankoop. Is het weer erg extreem, bijvoorbeeld door veel regenval, dan wordt zelfs aangeraden om PE 160 afdekzeil korter te gebruiken. Bent u op zoek naar een geschikte, maar sterke oplossing voor korte termijn afdekkingen? Dan is PE afdekzeil van afdekzeil-kopen.nl een interessante mogelijkheid! PE afdekzeil 160 is bij ons verkrijgbaar in de kleuren groen en wit. En welke afmeting u ook kiest, om de meter zitten stevige aluminium zeilringen waarmee u het zeil goed kunt bevestigen.

3 andere producten in dezelfde categorie: