Reviews

Bouwheknet / 1,80 x 3,45 / Wit

Met een bouwheknet van afdekzeil-kopen.nl onttrekt u uw bouwwerkzaamheden op een optimale manier aan het oog van omstanders. Ook ideaal bij evenementen of feestjes. Verkrijgbaar in de kleuren  Groen, wit, blauw en zwart.  Het voordeel van een bouwheknet t.o.v. een bouwhekzeil is dat het winddoorlatend is en zodoende de bouwhekken niet snel omwaaien.

Levensduur2-3 jaar
FILTER Levensduur0 - 1 Jaar, 1 - 2 Jaar, 2 - 3 Jaar
GebruikVaker verplaatsen (of "middellang")
Meer bouwheknet bouwhekdoek

€ 9,95

€ 8,95 incl. btw

Op voorraad

Veilig bestellen en betalen

Meer informatie

Bouwheknet online kopen.

Wilt u een lopend bouwwerk afsluiten van de buitenwereld? Wilt u niet dat mensen ongevraagd op uw bouwterrein kunnen komen? Of wilt u lopende bouwwerkzaamheden aan het zicht onttrekken? Dan bent u op zoek naar bouwheknet (of bouwhekzeil voor nog meer onzichtbaarheid), en daarvoor bent u bij afdekzeil-kopen.nl aan het juiste adres! Een bouwheknet plaatst u snel en eenvoudig op uw hekwerken en is zeer geschikt voor korte of lange bouwprojecten.

Bouwheknetten voor Heras en Bekaert bouwhekken.

Onze bouwhekneten zijn 1,80 meter bij 3,45 meter en zijn zodoende geschikt voor (Heras, Bekaert en andere merken) bouwhekken van 2 meter bij 3,5 meter. De netten zijn verkrijgbaar in de kleuren blauw, wit, groen en zwart. Alle bouwhekneten van afdekzeil-kopen.nl zijn vervaardigd uit hoogwaardig HDPE bandjesnet en zijn geheel omgezoomd rondom en op de hoeken nog eens extra verstevigd. In de hoeken zit er ook een stevige zeilring om het net makkelijk te monteren. Wilt u het bouwheknet vaker vast zetten, dan kan dit makkelijk met Tyraps (ook bij ons te verkrijgen). Deze kunt u zo door het net heen prikken en aan het bouwhek vast zetten. Kortom: uw ideale bouwheknet koopt u online bij afdekzeil-kopen.nl!

7 andere producten in dezelfde categorie: