Reviews

Bouwheknet ROL / 1,80 x 50

Met een bouwheknet van afdekzeil-kopen.nl onttrekt u uw bouwwerkzaamheden op een optimale manier aan het oog van omstanders. Ook ideaal bij evenementen of feestjes. De bouwheknetten op rol zijn verkrijgbaar in de kleuren  Groen, wit, blauw, zwart, geel, rood en grijs. Het voordeel van een bouwheknet t.o.v. een bouwhekzeil is dat het winddoorlatend is en zodoende de bouwhekken niet snel omwaaien. 

Meer bouwheknet bouwhekdoek

€ 119,00

€ 107,10 incl. btw

Op voorraad

Veilig bestellen en betalen

Meer informatie

Bouwheknet op ROL online kopen.

Wilt u een lopend bouwwerk afsluiten van de buitenwereld? Wilt u niet dat mensen ongevraagd op uw bouwterrein kunnen komen? Of wilt u lopende bouwwerkzaamheden aan het zicht onttrekken? Dan bent u op zoek naar bouwheknet (of bouwhekzeil voor nog meer onzichtbaarheid), en daarvoor bent u bij afdekzeil-kopen.nl aan het juiste adres! Een bouwheknet plaatst u snel en eenvoudig op uw hekwerken en is zeer geschikt voor korte of lange bouwprojecten.

Een ROL bouwheknet is voldoende om ongeveer 14 bouwhekken achter elkaar te bekleden, want een rol is 1,80 hoog en 50 mtr. lang.

Bouwheknetten voor Heras en Bekaert bouwhekken.

Onze bouwheknetten op rol zijn 1,80 mtr. bij 50 mtr. en zijn zodoende geschikt voor (Heras, Bekaert en andere merken) bouwhekken van 2 meter bij 3,5 meter. De netten zijn verkrijgbaar in de kleuren blauw, wit, groen, zwart, rood, geel en grijs. Alle bouwheknetten van afdekzeil-kopen.nl zijn vervaardigd uit hoogwaardig HDPE pandjesnet  Wilt u het bouwheknet netjes vast zetten, dan kan dit makkelijk met Tyraps (ook bij ons te verkrijgen). Deze kunt u zo door het net heen prikken en aan het bouwhek vast zetten. Kortom: uw ideale bouwheknet koopt u online bij afdekzeil-kopen.nl!

7 andere producten in dezelfde categorie: