Reviews

Schaduwnet PE-230 / 4x30 mtr. (ROL)

Een schaduwnet heeft (afhankelijk van de kleur) een schaduwfactor van 69 tot zelfs 97 procent en een windreductie van 88 procent. Met een schaduwnet in uw tuin kunt u dus altijd heerlijk buiten zitten!

Meer schaduwnet
In prijs verlaagd!
-10%
Schaduwnet PE-230

€ 329,00

€ 296,10 incl. btw

Op voorraad

Veilig bestellen en betalen

Meer informatie

Schaduwnet online kopen (h1)

Zoekt u een zonwerende oplossing voor uw terras, met een mooie en moderne uitstraling? Dan is een schaduwnet voor u een goede oplossing. Schaduwnetten zijn zeer sterk en daardoor duurzaam. Schaduwnetten zijn namelijk weerbestendig en onderhoudsvrij, waardoor u een schaduwnet al vanaf het voorjaar buiten kunt hangen. Het kunststof materiaal van het schaduwnet zorgt ervoor dat het niet gaat rotten en schimmelen. Alleen in de winter en bij erg extreem weer (bijvoorbeeld erg harde wind) adviseren wij om het schaduwnet te verwijderen.

 

Schaduwnet als zonnewering (h2)

Met een gewicht van 230 grams zijn onze schaduwnetten van een zware kwaliteit, wat de stralingswarmte van de zon vermindert. Een schaduwnet heeft daardoor (afhankelijk van de kleur) een schaduwfactor van 69 tot zelfs 97 procent en een windreductie van 88 procent. Met een schaduwnet in uw tuin kunt u dus altijd heerlijk buiten zitten! En uw ideale schaduwnet, in de door u gewenste kleur, koopt u natuurlijk online op afdekzeil-kopen.nl!